Mutări bunuri locuințe

Ridicare, transport predare bunuri la destinație

Suntem specializați în servicii de mutări bunuri, ridicare, transport și predare la destinație. Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, oferim servicii de calitate, un plus de siguranță și profesionalism.

Serviciile noastre includ: mutări bunuri locuințe, servicii de ambalare și despachetare, cutii, folii și toate materialele necesare ambalării pentru transportul mobilierului, montaj tablouri, corpuri de iluminat și televizoare.

Ne ocupăm de debarasare și transport obiecte de mobilier, cum ar fi scaune, dulapuri, masa, pat, canapea, fotolii, scaune de birou, birouri și alte obiecte de mobilier. Ne asigurăm că toate obiectele de mobilier sunt îndepărtate și transportate în condiții de siguranță. De asemenea, oferim servicii de curățare profesională după ridicarea obiectelor de mobilier.

Avantaje

Transportul este efectuat cu autoutilitare (dube) Mercedes carosate total și dotate cu încuietori, în timp ce toți șoferii noștri sunt profesioniști, cu experiență în servicii de mutări locuințe sau mobilier.

De asemenea, dacă doriți, bunurile pot fi asigurate pe timpul transportului și manipulării, astfel încât să puteți avea încredere că livrarea se face în siguranță.